Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

In the Shadow of the Moon: Νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix με τον Μάικλ Κ. Χολ (ελληνικό trailer)

*
To Netfix ετοίμασε ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ με τον Μάικλ Κ. Χολ (Dexter) και έχουμε το πρώτο ελληνικό trailer του. Ο λόγος για το In the Shadow of the Moon. Το 1988, ο αστυνομικός από τη Φιλαδέλφεια Τόμας Λόκχαρτ (Μπόιντ Χόλμπρουκ), ανυπομονώντας να γίνει ντετέκτιβ, αρχίζει να ερευνά έναν μυστηριώδη κατά συρροή δολοφόνο που δρα κάθε εννέα χρόνια. Ωστόσο, όταν τα εγκλήματα του δολοφόνου δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά, η εμμονή του Λοκ να βρει την αλήθεια απειλεί την καριέρα του, την οικογένειά του και ίσως τα λογικά του. Σε σκηνοθεσία του Τζίμι Μικλ και με συμπρωταγωνιστές τον Μάικλ Κ. Χολ και την Κλεοπάτρα Κόουλμαν, το "Στη Σκιά του Φεγγαριού" είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που αγγίζει πολλά είδη και μελετά τη δύναμη του χρόνου και το πώς το πέρασμά του είτε μας φέρνει πιο κοντά είτε μας φθείρει.

Δείτε το επίσημο ελληνικό trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*