Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

International trailer για το How to Train your Dragon 3

*
Οι Universal Pictures και DreamWorks Animation δημοσίευσαν ένα καινούργιο international trailer για το δεύτερο sequel του How to Train your Dragon franchise, το οποίο περιέχει μια extended σκηνή από την ταινία. Η πρεμιέρα του How to Train your Dragon: The Hidden World αναμένεται στους κινηματογράφους στις 22 Φεβρουαρίου 2019 και, όπως έχει ανακοινωθεί και επισήμως, πρόκειται να είναι και η τελευταία παραγωγή της σειράς. Στο καστ περιλαμβάνονται οι Jay Jay Baruchel (Million Dollar Baby, This Is the End), America Ferrera (Ugly Betty, End of Watch), Kit Harington (Game of Thrones, Pompeii), Cate Blanchett (The House with a Clock in Its Walls, Thor: Ragnarok), Gerard Butler (Den of Thieves, Geostorm), Kristen Wiig (The Last Man on Earth, Ghostbusters), Craig Ferguson (Doc Martin) και F. Murray Abraham (Homeland, Isle of Dogs).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*