Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jamie Chung: «Πιο σκοτεινό το reboot της σειράς Dexter»

*
Η Jamie Chung, η οποία και συμμετέχει στο reboot της σειράς Dexter, δήλωσε σε συνέντευξή της πως ο νέος κύκλος επεισοδίων θα είναι πιο «σκοτεινός». Μιλώντας στο People, η ηθοποιός σημείωσε ότι η αισθητική του νέου κύκλου δείχνει το πόσο καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που συναντήσαμε τον δημοφιλή χαρακτήρα και το πως αλλάζει η ζωή του εκτός πόλης. «Η αρχική σειρά υπήρξε πριν από 10 χρόνια. Υπάρχουν σίγουρα διαφορετικά vibes και διαφορετική οπτική και αισθητική. Νομίζω πως πραγματικά έχουμε να κάνουμε με μια πιο σκοτεινή εκδοχή του Dexter», σημείωσε χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε πως τα γεγονότα στο νέο κύκλο δεν θα λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη, αλλά στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης. Η Chung θα παίζει το ρόλο μιας διάσημης podcaster σχετικά με δολοφόνους που ονομάζεται Molly και δουλεύει στο Los Angeles. Ο Clyde Philips (showrunner για τις πρώτες 4 σεζόν) επιστρέφει για τα 10 νέα αυτά επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*