Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Justin Theroux και Melissa George στο trailer του The Mosquito Coast

Το Apple TV+ δημοσίευσε το επίσημο trailer του The Mosquito Coast με τους Justin Theroux και Melissa George. Η μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Paul Theroux σε σειρά 7 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το streaming service της Apple στις 30 Απριλίου με τα πρώτα δύο επεισόδια. Στη συνέχεια θα κυκλοφορεί ένα επεισόδιο κάθε Παρασκευή.

Στο trailer βλέπουμε τον Allie Fox (Theroux) καθώς προσπαθεί να προφυλάξει την οικογένειά του από την κυβέρνηση. Στην πορεία συναντά προβλήματα καθώς τα δύο νεαρά παιδιά του δυσκολεύονται να καταλάβουν, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τους κατάσταση. Ο πρωταγωνιστής Justin Theroux (ανιψιός του συγγραφέα του βιβλίου) εμφανίζεται στο πλευρό των Melissa George (The Eddy, Triangle), Logan Polish (The Astronaut Farmer), Gabriel Bateman (Lights Out, Child’s Play) και Kimberly Elise (Ad Astra, Hit the Floor). Executive producers είναι οι Neil Cross (Luther) και Rupert Wyatt, ο οποίος εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη.

Η προηγούμενη μεταφορά του μυθιστορήματος The Mosquito Coast είχε για πρωταγωνιστή το Harrison Ford και έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1986 με σκηνοθεσία από τον Peter Weir.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*