Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kirk Douglas: Απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών ο θρύλος του Hollywood

*
Ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, ο Kirk Douglas, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών. Την είδηση ανακοίνωσε ο γιός του, Michael Douglas, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Με τεράστια λύπη μας, τα αδέρφια μου και εγώ, γνωστοποιούμε ότι ο Kirk Douglas μας άφησε σήμερα σε ηλικία 103 ετών», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως σημειώνει επίσης, ο πατέρας του «έζησε καλά τη ζωή του και αφήνει πίσω του μια κληρονομιά στον κινηματογράφο που θα κρατήσει στις γενιές που θα ακολουθήσουν, και μια ιστορία ως επιφανής φιλάνθρωπος που εργάστηκε προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους και να φέρει ειρήνη στον πλανήτη».



Ο Kirk Douglas εμφανίστηκε σε πάνω από 90 ταινίες και διακρίθηκε για δραματικούς ρόλους που έπαιξε κυρίως σε γουέστερν και πολεμικές ταινίες. Το πραγματικό του όνομα είναι Ισούρ Ντανιέλοβιτς, γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 1916 στο Άμστερνταμ της Νέας Υόρκης και έκανε πάνω από 40 διαφορετικές δουλειές μέχρι να καταφέρει να μπει στο χώρο του θεάματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*