Ο χαμός που γίνεται με το La Casa De Papel δεν έχει προηγούμενο και όσοι κατάφεραν να δουν ήδη τον τρίτο κύκλο στο Netflix θα παρατήρησαν σε μια σκηνή μια αναφορά και στη Θεσσαλονίκη. [Προσοχή, ακολουθεί mini spoiler!] Μάλιστα, αναφέρεται και από ένα από τα νέα πρόσωπα, τον Μπογκοτά, ο οποίος σε μια σκηνή μιλάει στον Ντένβερ για τη ζωή του και για τα 6 παιδιά που έχει σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Ένα από αυτά είναι και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο χαρακτήρας σημειώνει πως το όνομά του είναι «Γιάρις», ενώ στη συνέχεια αναφέρει πως δυστυχώς -λόγω του τρόπου ζωής που έχει επιλέξει- δεν τα βλέπει συχνά.
Υπενθυμίζεται πως τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην ζωή μας στον τρίτο κύκλο της σειράς είναι ο Παλέρμο, ο Μπογκοτά, ο Μαρσέιγ και η Στοκχόλμη.

Όλα τα νέα για La Casa De Papel NetflixΚάποιος παίκτης ξεκλείδωσε ένα σχεδόν αδύνατο Platinum Trophy στο PlayStation!
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity