Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

La Casa De Papel: Η επιθεωρήτρια Sierra χακάρει το Instagram της σειράς και στέλνει μήνυμα (video)

*
Είχαμε καιρό να δούμε νέο teasing υλικό για το La Casa De Papel του Netflix και η επιθεωρήτρια Alicia Sierra (Najwa Nimri) έχει ένα μήνυμα για τους fans της συμμορίας και την τέταρτη σεζόν της σειράς. Όπως φαίνεται, η Sierra έχει χακάρει το Instagram account της σειράς και αφού έσβησε όλο το υλικό που υπήρχε καλεί τους fans να αλλάξουν πλευρά. Μάλιστα κατακεραυνώνει τον Professor και αναρωτιέται που βρίσκεται μετά από αυτά που έγιναν στη φίλη του. Το video της Sierra κλείνει απειλητικά προς τον Professor μετρώντας αντίστροφα. Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν για το La Casa De Papel έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου 2020 στο Netflix και μέχρι να έρθει η ώρα μπορείτε να δείτε το νέο video στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*