Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

La Casa De Papel: Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για την 4η σεζόν

*
Είναι αρκετά φρέσκο ακόμη το ντεμπούτο της 3ης σεζόν για τη σειρά La Casa De Papel του Netflix και φαίνεται πως η παραγωγή έχει ήδη βάλει σε φουλ ρυθμούς τις μηχανές και για την 4η σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού el Periodico, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου, αφού κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε σε σχετική συνέντευξη Τύπου ο δημιουργός της σειράς, Αλεξ Πινά. «Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Χρειάστηκε καιρός να πάρουμε την απόφαση, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο σκηνοθέτης Χεζούς Κολμενάρ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη δουλειά που έγινε και την επανένωση του καστ που παρομοίασε με reunion παλαιών συμφοιτητών. Τι συμβαίνει τώρα με την πρεμιέρα της 4ης σεζόν; Προς το παρόν, το Netflix τηρεί σιγή ιχθύος και όπως φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις νέες περιπέτειες της παρέας μέσα στο 2020.




Όλα τα νέα για La Casa De Papel Netflix 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*