Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Live action ταινία για τη Dora τη μικρή εξερευνήτρια από τον Michael Bay

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η Paramount Players, θυγατρική της Paramount Pictures και ο σεναριογράφος/ σκηνοθέτης Nick Stoller (The Muppets, Neighbors) προετοιμάζουν μια live-action ταινία με θέμα τη δημοφιλή μικρή εξερευνήτρια Dora. Την παραγωγή έχουν αναλάβει ο Michael Bay και οι συνεργάτες του στην Platinum Dunes Andrew Form και Brad Fuller. Σύμφωνα με το σενάριο, η Dora βρίσκεται σε εφηβική ηλικία και μετακομίζει σε αστικό κέντρο για να ζήσει με τον ξάδερφό της Diego. H ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2019 και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι fans της σειράς που έχει κατακτήσει το κοινό, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και πάλι το σακίδιο, τον Boots αλλά και τον Swiper.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*