Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Living Vampire ο Jared Leto στην ταινία Morbius της Marvel (trailer)

Το πρώτο τρέιλερ για το Morbius με πρωταγωνιστή τον Jared Leto στον ρόλο του βιοχημικού Michael Morbius μόλις κυκλοφόρησε.

Η νέα ταινία της Sony εστιάζει στον αντι-ήρωα Morbius the Living Vampire. Πρόκειται για έναν βιοχημικό ονόματι Michael Morbius, ο οποίος στην προσπάθεια του να γιατρέψει την πολύ σπάνια αρρώστια στο αίμα του αποκτά δυνάμεις vampire. Έχει εμφανιστεί σε πολλά κομικ του Spiderman, σαν εχθρός του, ωστόσο απέκτησε στην συνέχεια δικά του κομικ όπου είχε πιο 'ηρωικό' χαρακήρα.


Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Daniel Espinosa (σκηνοθέτης των Life, Safe House) και σεναριογράφοι είναι οι Burk Sharpless και Matt Sazama (Lost in Space). Στην ταινία παίζουν επίσης οι Matt Smith ως Loxias Crown, Adria Arjona ως Martine Bancroft, Jared Harris ως ο μέντορας του Morbius και ο Tyrese Gibson σαν πράκτορας του FBI.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά Spider-man spinoffs της Sony, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα ανακοινωμένου Silk, του Nightwatch, της Black Cat και της Silver Sable.

To Morbius θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Ιουλίου του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*