Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lost in Space: Το Netflix τελειώνει τη σειρά με μια τρίτη σεζόν

*
Το Lost in Space είναι ένα από τα καλύτερα sci-fi shows του Netflix και η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε την ανανέωσή του για μια τρίτη και τελευταία σεζόν. Η πρεμιέρα της υπολογίζεται κάπου μέσα στο 2021 και σύμφωνα με τους παραγωγούς ήρθε η ώρα για να κλείσει η ιστορία. Αυτό πάντως δεν θα είναι και το τέλος της συνεργασίας του Zack Estrin με το Netflix, καθώς ο δημιουργός έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας για την παραγωγή νέων σειρών για λογαριασμό της πλατφόρμας. Η ανταπόκριση του κοινού και των κριτικών στο Lost in Space δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο θεωρείται ένα καλό show για τα δεδομένα των streaming υπηρεσιών. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει για το κλείσιμό του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*