Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mark Ruffalo και Hugh Laurie στη σειρά All the Light We Cannot See του Netflix

*
Οι Mark Ruffalo και Hugh Laurie προστίθενται επίσημα στο καστ της σειράς μιας σεζόν All the Light We Cannot See του Netflix. Οι δύο ηθοποιοί θα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πλευρό της Mia Loberti σε μια μεταφορά του μυθιστορήματος του Anthony Doerr από τους Shawn Levy (Stranger Things) και Steven Knight (Peaky Blinders).

Η Loberti θα υποδυθεί την τυφλή νεαρή Marie-Laure (είναι τυφλή και στην πραγματικότητα), η οποία γνωρίζει τον Werner, έναν Γερμανό στρατιώτη, και μαζί προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή ανάμεσα στα συντρίμμια που άφησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος στην κατεχόμενη Γαλλία. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα πρέπει να περιμένουμε την πρεμιέρα της σειράς, όμως τα γυρίσματά της αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή εντός του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*