Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mid season trailer για την ένατη σεζόν της σειράς The Walking Dead

*
Νέα επεισόδια της ένατης σεζόν της σειράς The Walking Dead δεν πρόκειται να προβληθούν πριν από το Φεβρουάριο του 2019 και για βεβαιωθεί ότι το ενδιαφέρον του κοινού θα παραμείνει ζεστό, η AMC δημοσίευσε ένα νέο trailer. Οι The Whisperers είναι εδώ και έχοντας θέσει εκτός μάχης ένα μέλος των The Hilltop, αποδεικνύουν ότι η απειλή τους είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή. Τόσο πολύ που όλα δείχνουν ότι, θα ζητήσουν τη βοήθεια του πρώην φυλακισμένου, Negan, για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Πρωταγωνιστούν οι Norman Reedus (Blade II), Danai Gurira (Black Panther, Avengers: Infinity War), Melissa McBride, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Austin Amelio, Tom Payne, Xander Berkeley, Khary Payton και Jeffrey Dean Morgan. Η συνέχεια στον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*