Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix και Mattel ετοιμάζουν live-action ταινία Masters of the Universe

*
Το Netflix ήρθε κοντά με το Masters of the Universe και φαίνεται πως το… love story θα έχει και συνέχεια με μια νέα live-action ταινία. Η γνωστή πλατφόρμα streaming προχωράει σε συνεργασία με την Mattel για μια σχετική παραγωγή που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι με τους Nee Brothers (The Lost City) στη σκηνοθεσία και τον David Callaham (Shang-Chi) στο σενάριο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για την ιστορία, αλλά έχει γίνει ήδη η επιλογή του Kyle Allen (Balkan στο West Side Story) για το ρόλο του Prince Adam/He-Man. Οι μάχες με τον Skeletor για την Eternia είναι δεδομένες και περιμένουμε με αγωνία κάποιες πρώτες εικόνες και ένα σχετικό trailer. Υπενθυμίζεται πως το Masters of the Universe: Revelation μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του τον Μάρτιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*