Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix, Apple TV+ και Disney+ οι μεγάλοι νικητές των SAG Awards

*
Θρίαμβος για Netflix, Apple TV+ και Disney+ στα φετινά SAG Awards. Το Netflix, που έφτασε συνολικά τις 30 υποψηφιότητες, κέρδισε στην κατηγορία του Α’ Ανδρικού Ρόλου (Chadwick Boseman) και Α’ Γυναικείου Ρόλου (Viola Davis) με το Ma Rainey’s Black Bottom, ενώ το βραβείο για το καλύτερο καστ σε ταινία πήγε στην παραγωγή The Trial of the Chicago 7. Η υπηρεσία κέρδισε επίσης δύο βραβεία για το The Crown, ενώ από ένα βραβείο κέρδισαν οι παραγωγές Ozark και The Queen’s Gambit.

Η Apple είδε τον Jason Sudekis να βραβεύεται ως ο καλύτερος κωμικός ηθοποιός για τη σειρά Ted Lasso του Apple TV+. Από τη μεριά της η Disney απέσπασε το stunt ensemble award για κωμωδία ή δράμα με το The Mandalorian του Disney+.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*