Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix GeekedWeek, έρχεται event με ανακοινώσεις λίγο πριν την E3 2021 (video)

*
To Netflix ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει ένα ειδικό online event κοντά στις μέρες της E3 2021 με τίτλο Netflix GeekedWeek. Συγκεκριμένα, από τις 7 έως και τις 11 Ιουνίου, η πλατφόρμα θα μοιραστεί με τους φίλους και τους συνδρομητές της νέας για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που έρχονται με ανακοινώσεις και νέα trailers. Στην πρώτη αφίσα που κυκλοφόρησε βλέπουμε αναφορές σε ταινίες, comics, fantasy/sci-fi, animation και gaming, ενώ από τις γνωστές παραγωγές αναφέρονται τα Masters of the Universe: Revelation, Lucifer, The Umbrella Academy, The Witcher, The Sandman, The Cuphead Show!, Resident Evil, Sweet Tooth και Cowboy Bebop. Για να μην χάσετε τις ανακοινώσεις, θα μπορείτε να τις βρείτε συγκεντρωμένες (εκτός από το Enternity.gr) και στο ειδικό site που δημιουργήθηκε, εδώ https://about.netflix.com/en/news/everything-to-know-about-geeked-week.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*