Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: To Dragon’s Dogma original anime series κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου (photos)

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως το Dragon’s Dogma original anime series θα κάνει πρεμιέρα στην δημοφιλή πλατφόρμα streaming στις 17 Σεπτεμβρίου. Η παραγωγή ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2019 και είναι βασισμένη στη γνωστή σειρά action RPGs. Η ιστορία θέλει τον Ethan να αντιμετώπισε έναν δράκο που έκαψε το χωριό Cassardis, αλλά να έχασε από το τέρας την καρδιά του. Ο Ethan ανασταίνεται και μαζί με την Hannah προσπαθεί να πάρει εκδίκηση, αντιμετωπίζοντας μια σειρά από εχθρούς. Τη σκηνοθεσία του anime θα έχει ο Shinya Sugai, παραγωγός θα είναι ο Taiki Sakurai, ενώ θα συμμετέχουν και οι Hiroyuki Kobayashi και Takashi Kithara από πλευράς Capcom. Το σενάριο έχει γράψει ο Kurasumi Sunayama, οι χαρακτήρες έχουν σχεδιαστεί από τον Iku Nishimura και το animation έχει επιμεληθεί η Sublimation. Δείτε στη συνέχεια την αφίσα και μερικές εικόνες από το anime.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*