Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Trailer για την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς Castlevania

*
Η ώρα για την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς Castlevania του Netflix πλησιάζει και η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο σχετικό trailer. Το κλασικό game της Konami έκανε ντεμπούτο στο Netflix το 2017 με μια μικρή σεζόν 4 επεισοδίων και κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό, έτσι ώστε να γίνει επένδυση στο franchise και να φτάσουμε πλέον στους τέσσερις κύκλους. Η νέα σεζόν θα είναι και η τελευταία και σίγουρα οι fans του Castlevania θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν μερικές ακόμη ώρες της παραγωγής. Πληροφορίες του Deadline αναφέρουν πως ο Warren Ellis δεν έχει εμπλακεί ιδιαίτερα στον τελευταίο αυτό κύκλο, κι αυτό κυρίως γιατί απομακρύνθηκε από όλα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που τον βαραίνουν από το περσινό καλοκαίρι. Δείτε το νεότερο trailer και ετοιμαστείτε για την πρεμιέρα του 4ου κύκλου στις 13 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*