Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix Witcher: Ξεκινούν τα γυρίσματα της β σεζόν, ένα γνώριμο τέρας από τα games έρχεται

*
Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Witcher στο Netfix ξεκινούν μέσα στον Φεβρουάριο και ένα τέρας από τα games έρχεται! Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ, μέσα στο μήνα αρχίζουν να γυρίζονται τα επεισόδια στη Μεγάλη Βρετανία για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ενώ θα ακολουθήσουν γυρίσματα και σε Σκωτία και Ανατολική Ευρώπη γενικότερα. Η Carmel Laniado (Lady Rose στο Dolittle) μπαίνει στο καστ της σειράς, όπως μαρτυρά ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Deadline και θα αναλάβει το ρόλο της Violet, ενώ φήμες υπάρχουν και για τον Krisfofer Hivju (Tormund Giantsbane στο Game of Thrones). Σε ότι αφορά το τέρας που περιμένουμε στη δεύτερη σεζόν και θα κάνει τους fans των videogames να χαρούν είναι το Leshy και απ’ ότι ακούγεται θα έρθει αντιμέτωπο με τον Geralt, με τη συνάντηση αυτή να έχει σημαντικές επιπτώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*