Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Άλλα 10 εκ. συνδρομητές στην πλατφόρμα, πλάνα για περισσότερα Originals το 2021

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως κατάφερε να προσθέσει άλλα 10 εκατομμύρια συνδρομητές στην πλατφόρμα του και πως στοχεύει σε ακόμη περισσότερη επένδυση σε Originals για το 2021. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, η πλατφόρμα πρόσθεσε 10.2 εκ. χρήστες, ξεπερνώντας κατά πολύ τους υπολογισμούς που μιλούσαν για 7.5 εκ. Συνολικά, μέσα στο πρώτο 6μηνο της χρονιάς η υπηρεσία απέκτησε 26 εκ. νέους συνδρομητές, με τα έσοδα να αυξάνονται κατά 25%. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις για το τρίτο τρίμηνο μιλούν για 2.5 εκ. νέους χρήστες, επίδοση αρκετά κάτω από την αντίστοιχη περσινή που έφτασε τα 6.8 εκ. Σε ό,τι αφορά το 2021 τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε τα πλάνα της για ακόμη μεγαλύτερη επένδυση σε περιεχόμενο, καθώς και ταχύτερο εμπλουτισμό τώρα που πλέον οι ομάδες παραγωγής προχωρούν σε ταχείς ρυθμούς για να καλύψουν την παύση της πανδημίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*