Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της ξένης σειράς The Withcer μέσα από νέα ελληνικά videos

*
Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα της σειράς The Witcher στο Netflix, τόσο περισσότερο υλικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η δημοφιλής πλατφόρμα ανέβασε στο YouTube channel της τρία videos που στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, τον Henry Cavil ως Geralt of Rivia, την Freya Allan ως Princess Cirilla και την Anya Chalotra ως Yennefer of Vangerberg. Κάθε ένα από τα τρία videos καλύπτει την ιστορία του κάθε χαρακτήρα και δείχνει μια εικόνα το πως έχει ενσαρκωθεί ο ρόλος του.



Η πρόταση του Netflix έχει βασιστεί στα original novels του Andrzej Sapkowski. Προς το παρόν τα σχόλια όσων κριτικών έχουν δει τα πρώτα επεισόδια είναι θετικά, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όταν και θα γίνει η σχετική πρεμιέρα για τη σειρά.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • O κοσμος που εχουν φτιαξει και μονο απο τα trailers...σε ρουφαει μεσα του.Τρομερα πολυαναμενομενη σειρα.

*