Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Ελληνικό trailer για την ταινία Project Power με τον Τζέιμι Φοξ

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer του Project Power, του νέου sci-fi action crime φιλμ των Ariel Schulman και Henry Joost (Nerve), με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ. Στο trailer βλέπουμε τους πρωταγωνιστές στη Νέα Ορλεάνη καθώς οι χαρακτήρες τους προσπαθούν να εξαρθρώσουν μια σπείρα ναρκωτικών που παράγει χάπια, τα οποία δίνουν υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Στην ταινία εμφανίζονται οι Foxx (Ray, The Amazing Spider-Man 2), Gordon-Levitt (Inception), Dominique Fishback (The Deuce), Rodrigo Santoro (Westworld), Amy Landecker (Transparent), Colson Baker - Machine Gun Kelly (Nerve), Allen Maldonado, Andrene Ward-Hammond και Kyanna Simpson. Σκηνοθέτες της παραγωγής είναι οι Ariel Schulman και Henry Joost σε σενάριο Mattson Tomlin (The Batman). Producers είναι οι Eric Newman (Narcos, Bright) και Bryan Unkeless (I, Tonya).


Το Project Power θα γίνει διαθέσιμο για streaming στο Netflix στις 14 Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*