Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο Altered Carbon novel

Η συνδρομητική υπηρεσία Netflix εργάζεται πάνω σε μια νέα αστυνομική σειρά με θέμα της έναν ντετέκτιβ, μια προβληματική femme-fatale και μια μυστηριώδης δολοφονία. Η σειρά βασίζεται στο cyberpunk detective novel του Richard K. Morgan με τίτλο Altered Carbon και τοποθετείται σε έναν μελλοντικό κόσμο (500 χρόνια μετά) όπου η ανθρώπινη συνείδηση μπορεί και μεταφέρεται από το ένα σώμα στο άλλο. Η συγκεκριμένη ιστορία επικεντρώνεται σε ένα πρώην στρατιώτη του οποίου το νεότερο σώμα του τον μπλέκει σε μια μεγάλη συνομωσία και την ερωτική ζωή κάποιου άλλου. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια σε σενάριο της Ελληνίδας Laeta Kalogridis, γνωστή για τη δουλειά της σε blockbusters όπως είναι τα Avatar, Shutter Island και Terminator Genisys (συν-σεναριογράφος).



Το Netflix προτίθεται να παράγει επιπλέον 150 ώρες για τα φετινά προγράμματα του και 600 ώρες συνολικά, από το περασμένο έτος που έφτασε τις 450 ώρες, επομένως μπορείτε να περιμένετε να εμφανίζονται με ταχύ ρυθμό αρκετές νέες σειρές και νέες σεζόν για τις υπάρχουσες παραγωγές . Ο κύριος χαρακτήρας του Altered Carbon έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλά άλλα μυθιστορήματα του Morgan, έτσι αν η σειρά έχει επιτυχία, θα υπάρχει αρκετό υλικό για τη δεύτερη σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*