Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Νέο γεμάτο δράση trailer για το Lupin Season 2 και ημερομηνία πρεμιέρας

*
Η αναμονή πλησιάζει στο τέλος της και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer του Lupin Season 2, μαζί με την ημερομηνία της πρεμιέρας. Η δημοφιλής σειρά θα επιστρέψει στην πλατφόρμα στις 11 Ιουνίου και ακολουθεί την ιστορία του επαγγελματία κλέφτη Assane Diop (Omar Sy) που αντλεί έμπνευση από τη ζωή του Arsene Lupin. Ο ήρωας θέλει να πάρει εκδίκηση για την οικογένειά του που διαλύθηκε από τον Ουμπέρ Πελεγκρινί και πλέον σκέφτεται άλλο ένα σχέδιο, βάζοντας ταυτόχρονα τη ζωή του σε κίνδυνο. Την πρώτη σεζόν της σειράς έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 70 εκ. θεατές μέσα στις πρώτες 28 μέρες διάθεσης. Δείτε το trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*