Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Στο τραπέζι η αύξηση της μηνιαίας συνδρομής

*
Το Netflix παρουσίασε στα πρόσφατα οικονομικά του στοιχεία τα χαμηλότερα κέρδη από νέους συνδρομητές και όπως είναι λογικό, στο τραπέζι των επικεφαλής βρίσκεται ακόμη και η αύξηση της μηνιαίας τιμής. Το Netflix πρόσθεσε περί τα 2.2 εκ. συνδρομητές στο τρίμηνο που τελείωσε στις 30 Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να πιάσει το στόχο των αναλυτών που ανέμεναν 3.4 εκ. νέους χρήστες. Ο Ρος Μπένες, αναλυτής του eMarketer και επαγγελματίας που έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα του επιχειρηματικού ρεπορτάζ, αναφέρει πως «η αγορά των ΗΠΑ ειδικά γνωρίζει κορεσμό και καθώς η αύξηση της εγκατεστημένης βάσης επιβραδύνεται, είναι λογικό να συζητιέται εσωτερικά και το ενδεχόμενο αύξησης της μηνιαίας τιμής για να έρθουν τα έσοδα στο επιθυμητό -για το Netflix- επίπεδο». Μένει πλέον να δούμε τι θα αποφασιστεί τελικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Το να κόψουν σειρές και ταινίες χαμηλής ποιότητας βέβαια δεν το έχουν στα σκαριά, φαντάζομαι. Αφού έκοψαν δύο από τις αγαπημένες μου σειρές τους έκοψα κι εγώ. Ας ονειρεύονται αυξήσεις. Ήδη η συνδρομή είναι η ακριβότερη.

      • xGodKilleRx
      • Αυτό ακριβώς. Έχουν δώσει το πράσινο φως σε ότι σαβουροπαραγωγή υπάρχει και θέλουν να καλύψουν την ζημία με την αύξηση των συνδρομών;

*