Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Συνεχίζεται η άνοδος των συνδρομητών, ξεκινούν τα δωρεάν Σαββατοκύριακα μέσω του StreamFest

*
Το Netflix δημοσίευσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε και είχαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σε επίπεδο συνδρομητών, αλλά και δωρεάν διάθεσης μέσω του StreamFest. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Αρχικά, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως πρόσθεσε άλλα 2.2 εκ. συνδρομητές μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, χάνοντας για λίγο τον στόχο των 2.5 εκ. που είχε βάλει. Η εταιρεία σημειώνει πως η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, καθώς ο κορονοϊός εκτόξευσε τις συνδρομές της και ίσως να μην υπήρχαν ακόμη έτοιμοι χρήστες για συνδρομή στα επίπεδα που υπολόγιζε. Το Netflix σημειώνει πως αναμένεται να προσθέσει άλλα 6 εκ. συνδρομητές μέσα στο τέταρτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς του, φτάνοντας έτσι τα 201 εκ. συνολικά.



Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά που ανακοινώθηκαν:
- Το Umbrella Academy κατάφερε να σημειώσει 43 εκ. θεάσεις μέσα στις πρώτες 28 μέρες προβολής
- Το The Old Guard έπιασε τα 78 εκ. προβολές για το ίδιο χρονικό διάστημα

Η εταιρεία ετοιμάζει κι άλλο νέο περιεχόμενο, ενώ σημειώνει πως καταγράφει και την μεγάλη άνοδο και την πληθώρα επιλογών που υπάρχει πλέον στην αγορά από ανταγωνιστές. Τέλος, επιβεβαιώθηκε το StreamFest, ένα Σαββατοκύριακο που θα προσφέρεται δωρεάν το περιεχόμενο της πλατφόρμας -με περιορισμούς-, με στόχο να εγγραφούν νέοι χρήστες αφού πάρουν μια γεύση. Το πρώτο StreamFest θα προσφερθεί αρχικά στην Ινδία και τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν παρόμοια δωρεάν Σαββατοκύριακα κι αλλού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*