Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix και Universal Studios θα μεταφέρουν σε σειρά anime τις περιπέτειες του Scott Pilgrim

*
H συνεργασία μεταξύ Universal Studios και Netflix έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή μιας νέας σειράς anime, βασισμένης στις περιπέτειες του Scott Pilgrim. Ενεργή ανάμιξη έχουν τόσο το ιαπωνικό studio Science Saru, όσο και ο δημιουργός της σειράς, Bryan Lee O’Malley, που θα γράψει το σενάριο και θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. Όσο για τη Science Saru, είναι το studio που βρίσκεται πίσω από τις σειρές Keep Your Hands Off Eizouken, Heike Story και Devilman Crybaby, που αποτελεί αποκλειστικότητα του Netflix. O CEO του, Eunyong Choi, θα βρίσκεται στην ομάδα των παραγωγών και στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Abel Góngora που έχει στο βιογραφικό του το TO-B1, μια ταινία μικρού μήκους που αποτελεί μέρος της ανθολογίας Star Wars: Visions.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*