Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O σκηνοθέτης της ταινίας Uncharted ετοιμάζει παραγωγή βασισμένη στα παιχνίδια Jak and Daxter

*
Ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας Uncharted αποκάλυψε ότι ετοιμάζει παραγωγή βασισμένη στη σειρά παιχνιδιών Jak and Daxter. Όπως αναφέρει ο Ruben Fleischer σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Digital Trends, συνεργάζεται με τη Sony για να μεταφέρι ένα ακόμα franchise της Naughty Dog είτε στη μικρή, είτε στη μεγάλη οθόνη.

Πρόσφατα, ο Tom Holland, πρωταγωνιστής της ταινίας Uncharted είχε εκφράσει την επιθυμία του να υποδυθεί τον Jak σε μία αντίστοιχη ταινία ή σειρά.


Οι τρεις κύριοι τίτλοι Jak & Daxter κυκλοφόρησαν για PS2 περίπου πριν από δύο δεκαετίες. Ακολούθησε ένα racing spin-off και δύο παιχνίδια για φορητές συσκευές. Παρά το HD collection για PS3 και PS Vita που λανσαρίστηκε το 2012 και ένα παρόμοι re-release bundle για το PS4 το 2017, τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε δει κανένα νέο παιχνίδι Jak and Daxter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*