Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Alvaro Morte (El Professor) μιλάει για την τρίτη σεζόν του La Casa De Papel

*
Η τηλεοπτική σειρά La Casa De Papel («Money Heist» στα Αγγλικά και «Η τέλεια ληστεία» στα ελληνικά) θα έχει και τρίτη σεζόν μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στην πλατφόρμα Netflix. Ο βασικός λόγος της συνέχειας είναι πως κατάφερε να γίνει η πρώτη σειρά σε τηλεθέαση ανάμεσα σε αυτές που δεν έχουν γυριστεί στα αγγλικά. Το La Casa De Papel καταγράφει την ιστορία μιας συμμορίας που αποφασίζει να ληστέψει το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και να τυπώσει 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Εγκέφαλός της είναι ένας μυστηριώδης χαρακτήρας με το παρατσούκλι El Professor (Ο καθηγητής) που παίρνει σάρκα και οστά από τον ηθοποιό Alvaro Morte. Ο ηθοποιός μίλησε στο Assosicated Press για το πως αισθάνθηκε όταν ανανεώθηκε η σειρά για τρίτη σεζόν και τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος όσο νόμιζε ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, καθώς είχε δεθεί αρκετά με το χαρακτήρα. «Νομίζω πως είναι κάτι που μας έχει πιάσει όλους όσοι συμμετείχαμε. Η σχέση που είχα με τον El Professor ήταν κάτι σαν αδερφική. Είναι αυτή η στεναχώρια που σε πιάνει όταν καταλαβαίνεις ότι δεν θα έρθεις ξανά σε επαφή με κάποιον που είσαι κοντά. Εν τέλει είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε και με το ότι συνεχίζεται. Όταν έμαθα ότι θα έχουμε και τρίτη σειρά επεισοδίων ήμουν σε ένα τρένο από τη Μαδρίτη προς τη Βαρκελώνη και το σήμα στο κινητό μου δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Ήθελα να φωνάξω από τη χαρά μου, ήμουν τόσο χαρούμενος», σημείωσε χαρακτηριστικά.



Σχετικά με την επιτυχία της σειράς, ο Morte σημείωσε πως ήταν για όλους μια έκπληξη: «Ρωτάει κόσμος για τη σειρά. Ένας τύπος στη Βραζιλία έκανε τατουάζ τον χαρακτήρα μου στο σώμα του. Τρελά πράγματα. Βλέπεις πως ο κόσμος αγαπάει αυτό που δημιούργησες». H Ursula Corbero (που παίζει την Tokyo στη σειρά) δήλωσε επίσης πως συγκινήθηκε όταν έμαθε για την τρίτη σεζόν και δήλωσε μάλιστα πως οι ηθοποιοί του La Casa De Papel έχουν ένα κοινό WhatsApp chat group, όπου και μοιράζονται όσα ωραία και ενδιαφέροντα γράφονται για τους χαρακτήρες και τη σειρά.

Η τρίτη σεζόν του La Casa De Papel αναμένεται μέσα στο 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*