Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Arnold Schwarzenegger επιστρέφει με κατασκοπευτική σειρά στο Netflix

*
To Netflix έδωσε το πράσινο φως για μια κατασκοπευτική σειρά 8 επεισοδίων με πρωταγωνιστή και executive producer τον Arnold Schwarzenegger. Η σειρά αυτή θα είναι η πρώτη σημαντική του γνωστού ηθοποιού για την τηλεόραση και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Monica Barbaro (Tog Gun: Maverick) παίζοντας το ρόλο της κόρης του. Οι δυο τους θα περάσουν ένα σοκ ανακαλύπτοντας ότι δούλευαν μυστικά ο ένας από τον άλλο στην CIA για χρόνια και όλη τους η σχέση θα πρέπει να χτιστεί από την αρχή. Στην πορεία θα κληθούν πάντως να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν μια σημαντική υπόθεση, θυμίζοντας κάτι από το True Lies του 1994. Ο Schwarzenegger δήλωσε πως «fans από όλο τον κόσμο με ρώταγαν πότε θα επιστρέψω για κάτι τέτοιο και πλέον θα με δουν εκεί». Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει ο Nick Santora (Jack Reacer, The Fugitive Stories). Ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε το υπόλοιπο καστ, τον τίτλο της σειράς, αλλά και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*