Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ben Affleck αποχωρεί από το ρόλο του Batman και ανακοίνωση ημερομηνίας για τη νέα ταινία

*
Μετά από αρκετούς μήνες φημολογίας, επιβεβαιώθηκε πως ο Ben Affleck αφήνει το ρόλο του κινηματογραφικού Batman, ενώ έχουμε πλέον και ημερομηνία πρεμιέρας. Όπως φαίνεται, ο γνωστός ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο της επόμενης ταινίας, που έρχεται από την Warner Bros. Pictures στις 25 Ιουνίου του 2021. Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Matt Reeves (War of the Planet of the Apes) και όπως φαίνεται, η απόφαση που πάρθηκε είναι να χρησιμοποιηθεί στη νέα παραγωγή μια νεότερη εκδοχή του Bruce Wayne, την οποία -προφανώς- δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ο δημοφιλής ηθοποιός. Παράλληλα με την ανακοίνωση, η Warner Bros ανακοίνωσε μερικές ακόμη ημερομηνίες. Το animated DC Super Pets πάει για τις 21 Μαΐου 2021, το The Suicide Squad για τις 6 Αυγούστου 2021, ενώ δύο ακόμη Warner Bros Event Films θα έρθουν στις 16 Ιουλίου 2021 και 1 Οκτωβρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*