Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Charlie Cox θα είναι ο Daredevil και του MCU

*
Ο Charlie Cox μπαίνει στο MCU (Marvel Cinematic Universe) καθώς αυτός θα δώσει σάρκα και οστά στον χαρακτήρα του Daredevil και στις επόμενες παραγωγές. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Kevin Feige, επικεφαλής των Marvel Studios, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CinemaBlend και τον Sean O’Connell. «Οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Daredevil στο μέλλον, θα έχει να κάνει με τον Charlie Cox, καθώς αυτός θα είναι ο ηθοποιός του χαρακτήρα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο Cox ήταν ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά Marvel’s Daredevil που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή από την προβολή της στο Netflix από το 2015 έως και το 2018. Με την ακύρωση των Marvel shows για το Netflix εδώ και ένα χρόνο, η Marvel θεωρεί πως αυτή είναι η καλύτερη πρόταση και δεν έχει άδικο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Βέβαια ποτέ δεν βγήκε η marvel να πει ότι εκείνη έφταιγε για την ακύρωση των show. Τώρα το παίζει και σωτήρας του χαρακτήρα. Τουλάχιστον έκανε και κάτι σωστό σε όλη την ιστορία.

*