Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Dennis Haysbert ως Θεός στην πέμπτη σεζόν της σειράς Lucifer

*
Ο Dennis Haysbert θα υποδυθεί το ρόλο του Θεού στην πέμπτη σεζόν της σειράς Lucifer. Έχοντας κάνει πρεμιέρα το 2016, η σειρά βασίζεται στον γνωστό χαρακτήρα της DC Comics, που δημιουργήθηκε από τους Neil Gaiman, Sam Kieth και Mike Dringenberg. Ο Lucifer Morningstar (Tom Ellis) έχει εγκαταλείψει την Κόλαση για χάρη του Los Angeles. Αρχικά εγκαινιάζει το δικό του nightclub, όμως καταλήγει ως σύμβουλος του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Είναι η πρώτη φορά που ο Θεός θα κάνει την εμφάνισή του στο Lucifer. Μέχρι τώρα είχε ακουστεί μονάχα η φωνή του, στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Όσο για τον Dennis Haysbert, οι περισσότεροι ίσως τον γνωρίζετε από το ρόλο του προέδρου David Palmer στη σειρά 24.


Εννοείται πως η άφιξη του Θεού θα φέρει νέες περιπέτειες στη ζωή του Lucifer, που θα συνεχίσουν να προβάλονται στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*