Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Gabriel Luna θα παίξει τον ρόλο του νεαρού αδερφού του Joel στην τηλεοπτική σειρά The Last of Us

*
Η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us συνεχίζεται και ο Gabriel Luna είναι η νέα προσθήκη στο καστ. Ο ηθοποιός θα αναλάβει να δώσει σάρκα και οστά στον νεαρό αδερφό του Joel, Tommy, και θα είναι από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, στο πλευρό των Pedro Pascal (The Mandalorian) ως Joel και Bella Ramsey (Game of Thrones) ως Ellie. Ο Gabriel Luna έχει ήδη παίξει σε διάφορες παραγωγές του πρόσφατου παρελθόντος, όπως τον Gabriel/REV-9 στο Terminator: Dark Fate, τον Robbie Reyes στο Agents of SHIELD και τον Eddie Lunez στο Rosewood. Οι νεότερες πληροφορίες, τώρα, για την παραγωγή της σειράς λένε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουλίου 2021 στο Calgary και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι και τις 8 Ιουνίου του 2022. Η σειρά θα προβληθεί υπό την αιγίδα των Sony Pictures Television, Word Games, The Mighty Mint και Naughty Dog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*