Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Idris Elba στην ταινία Sonic the Hedgehog 2 στο ρόλο του Knuckles!

*
Ο Idris Elba είναι η νέα προσθήκη στο cast της ταινίας Sonic the Hedgehog 2 και μάλιστα για το ρόλο του Knuckles! Το αναμενόμενο sequel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2022 και ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη της συμμετοχής του και του ρόλου του μέσα από το Twitter και μια απλή φωτογραφία με το χέρι και το γάντι του χαρακτήρα.



Η αποδοχή του νέου από πολλούς έγινε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ενώ κάποιοι ξεκίνησαν ήδη να δημιουργούν τόνους από memes. To Hollywood Reporter επιβεβαίωσε πως για άλλη μια φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Jeff Fowler. Ο Ben Schwarts θα δώσει φωνή στον Sonic για άλλη μια φορά, ενώ θα συμμετέχουν στην παραγωγή και οι James Marsden, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Jim Carrey, Tika Sumpter και Adam Pally. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*