Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jack Black ως Claptrap στην ταινία Borderlands

*
Το cast της ταινίας Borderlands συνεχίζει να γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, καθώς προσθέτει τον Jack Black στο ρόλο του Claptrap. Είναι ο τέταρτος χαρακτήρας που ανακοινώνεται μετά τους Cate Blanchett ως Lilith, Kevin Hart ως Roland και Jamie Lee Curtis ως Tannis. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Eli Roth, ενώ το σενάριο γράφει ο Craig Mazin, επίσης υπεύθυνος για το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς Last of Us, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το cast της. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Eli Roth έχει συνεργαστεί με τους Black και Blanchett, καθώς έχει σκηνοθετήσει την ταινία του 2018, The House With a Clock in Its Walls, όπου έχουν πρωταγωνιστήσει τα δύο αυτά άτομα.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2021 στην Βουδαπέστη, αλλά επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*