Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Kevin Feige της Marvel δουλεύει πάνω σε μια νέα ταινία Star Wars

*
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την προβολή του Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker και η Disney κάνει ήδη τα επόμενα πλάνα της για τη σειρά, με τον Kevin Feige να εμπλέκεται αρκετά. Ο Feige είναι ο πρόεδρος των Marvel Studios και παραγωγός κάθε ταινίας στο Marvel Cinematic Universe και όπως φαίνεται θα δουλέψει σε επόμενη ταινία Star Wars μαζί με την πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Feige έχει ήδη επικοινωνήσει με κάποιους μεγάλους stars του Hollywood και τους έχει ενημερώσει πως τους έχει στα υπόψιν για το σχετικό project.

Σε ότι αφορά το Star Wars, υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται: μία νέα τριλογία από τον Rian Johnson και τους David Benioff και D.B. Weiss  (Game of Thrones), καθώς και το The Mandalorian για την υπηρεσία Disney+.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*