Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Miles μαθαίνει να ίπταται στο νεο trailer του Spider-Man: Into the Spider-Verse

*
Η Sony Pictures Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων Spider-Man: Into the Spider-Verse. Οι Phil Lord και Christopher Miller, ενώνουν τα ταλέντα τους για να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό Spider-Man Universe, με εντυπωσιακό οπτικό τομέα. Η ταινία ακολουθεί τον Miles Morales ως Spider-Man και οι αμέτρητες πιθανότητες του Spider-Verse, έχουν σαν αποτέλεσμα να μπορούν να φορέσουν περισσότεροι τη μάσκα. Το voice cast αποτελείται από τους Shameik Moore, Live Schreiber, Mahershala Ali, Brian Tyree, Luna Lauren, Lily Tomlin, Hailee Steinfeld και Jake Johnson. Η σκηνοθεσία είναι έργο των Peter Ramsey και Rodney Rothman, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Phil Lord. Τέλος, η ομάδα της παραγωγής αποτελείται από τους Avi Arad, Amy Pascal, Phil Lord, Christopher Miller και Christina Steinberg. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη, στις 14 Δεκεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*