Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Porky Pig ως αστέρας τη rap στο νέο clip του Space Jam: A New Legacy (trailer)

Το Cartoon Network δημοσίευσε ένα νέο clip για το επερχόμενο Space Jam: A New Legacy της Warner Bros. Pictures, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογρφικές αίθουσες και το HBO Max στις 16 Ιουλίου 2021. Σε αυτό θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσε ένα rap battle ανάμεσα στον AI-G που υποδύεται ο Don Cheadle και την Tune Squad, με τον Porky Pig να παρουσιάζει στο κοινό μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς του.

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους LeBron James, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe, Don Cheadle, Ceyair J. Wright, Harper Leigh Alexander, and Zendaya along with Candi Milo, Jim Cummings, Bob Bergen, Gabriel Iglesias, Jeff Bergman και Eric Bauza. Επίσης εμφανίζονται οι αστέρες των NBA και WNBA, Damian Lillard, Anthony Davis, Klay Thompson, Draymond Green, Kyle Kuzma, Chris Paul, Diana Taurasi, Chiney και Nneka Ogwumike.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*