Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Sylvester Stallone στην τηλεόραση με την σειρά Kansas City του Paramount+

*
Ο Sylvester Stallone μπαίνει σε τηλεοπτικό πλατό για να πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά στη νέα τηλεοπτική σειρά Kansas City του Paramount+. Σύμφωνα με το Deadline, o γνωστός ηθοποιός έχει καταλήξει σε συμφωνία με την παραγωγή για να συμμετάσχει στο νέο project των Taylor Sheridan και Terence Winter. Ο Stallone δεν έχει εμφανιστεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ενώ η σχέση του με την τηλεόραση γενικότερα περιορίζεται σε κάποιες guest εμφανίσεις στις σειρές Police Story και Kojak των 70s και κάτι αντίστοιχο στο πιο πρόσφατο This Is Us. Ο Taylor Sheridan έχει ήδη δείξει δείγματα γραφής του με τα Yellowstone, Mayor of Kingstown και 1883, ενώ ο Winter με τα The Sopranos και Boardwalk Empire. Η ιστορία της νέας σειράς Kansas City ακολουθεί τη ζωή ενός Ιταλού μαφιόζου που εγκαταλείπει την Νέα Υόρκη και καταλήγει στο Kansas City του Missouri, όπου και προσπαθεί να στήσει ξανά τις… δουλειές του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*