Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Taika Waititi ετοιμάζει νέα ταινία βασισμένη σε comic του Alejandro Jodorowsky

*
Τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας του Alejandro Jorodowsky, The Incall, έχει αναλάβει να φέρει στην μεγάλη οθόνη ο Taika Waititi, ο οποίος θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου. Το “The Incal” συνοδεύεται από art του καλλιτέχνη Jean Giraud, ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Moebius.

To όνομα του Jodorowsky είναι γνωστό στο Hollywood, ειδικά μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του Dune. Το “The Incal” πρόκειται για το πρώτο χρονολογικά έργο που συνδέει τα comics μεταξύ τους και ίσως πυροδοτήσει την δημιουργία ενός franchise αντίστοιχου του Marvel Cinematic Universe.
O Taika Waititi δήλωσε πως οι νουβέλες του Jodorowsky αποτέλεσαν πηγή επιρροής για τον ίδιο και πως νιώθει ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν ώστε να φέρει στην ζωή αυτούς τους εικονικούς χαρακτήρες.


Ο Waititi εργάζεται πάνω σε πολλά project αυτή την στιγμή όπως στο “Thor: Love and Thunder” το οποίο κυκλοφορεί στις 8 Ιουλίου, σε μία ταινία Star Wars για την οποία δεν υπάρχουν λεπτομέρειες ακόμα, στο remake του Flash Gordon και στην ταινία live-action Akira.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*