Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Tim Burton ετοιμάζει το Wednesday, τη live-action spinoff σειρά του Addams Family για το Netflix

*
Ο Tim Burton ετοιμάζει μια νέα live-action spinoff σειρά του Addams Family για το Netflix που θα εστιάζει στην Wednesday. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακόμη πληροφορίες για το καστ ή για την προβλεπόμενη ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά σίγουρα είναι σημαντική η παραγωγή καθώς θα σημάνει την επιστροφή του γνωστού δημιουργού στην τηλεόραση. Ο Burton έχει γράψει ιστορία με τις gothic horror παραγωγές του που είναι πάντα γεμάτες χιουμοριστικά στοιχεία. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι τα Beetlejuice, The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride και Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Η πρώτη σεζόν του Wednesday θα έχει 8 επεισόδια και θα καλύπτει τη ζωή της κόρης της γνωστής οικογένειας στην Nevermore Academy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*