Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Tom Hardy επιστρέφει στο Peaky Blinders και στο teaser trailer για την Season 6

*
Το νεότερο teaser trailer για την Season 6 της ξένης σειράς Peaky Blinders φέρνει ξανά τον Tom Hardy στο ρόλο του Alfie Salomon! Το clip έχει μικρή διάρκεια και δείχνει τον χαρακτήρα του Hardy ξανά. Ο Solomon διατηρεί ένα παράνομο ποτοποιείο και είναι επικεφαλής της εβραϊκής συμμορίας που έχει έδρας το Camden Town του Λονδίνου. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Season 2 και αν και φάνηκε πως θα σταματήσει το ρόλο του στο τέλος της Season 4, αποκαλύφθηκε στην Season 5 ότι είναι ακόμη στη ζωή. Η σειρά Peaky Blinders ξεκίνησε να προβάλλεται από το BBC Two από το 2013 και έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία. Υπενθυμίζεται πως πέραν της σειράς, το 2023 θα ξεκινήσει να γυρίζεται και μια σχετική ταινία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*