Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O σεναριογράφος του Die Hard στην ομάδα της σειράς Assassin's Creed του Netflix

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Variety o Jeb Stuart, σεναριογράφος των ταινιών Die Hard, υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Netflix για τη σειρά Assassin's Creed. Η πιο πρόσφατη δουλειά του Stuart είναι η παραγωγή Vikings: Valhalla, που επίσης αναμένεται στο Netflix.

"Έχουμε συμφωνήσει με ταλαντούχους ανθρώπους του χώρου και προχωράμε με το show. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να ανακοινώσουμε. Μάθαμε πολλά από την ταινία Assassin's Creed και έχουμε δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα. Θεωρώ ότι με τη σειρά θα μπορέσουμε να αφηγηθούμε καλύτερα την ιστορία του Assassin's Creed", δήλωσε ο διευθυντής της transmedia, Aymar Azaïzia. Συμπλήρωσε ότι σε μια ταινία θα πρέπει να χωρέσεις πολλα διαφορετικά timelines, Assassins, Templars, Isu, σε περιορισμένο χρόνο, ενώ με τη σειρά, τα πράγματα είναι τελείως διαφρετικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*