Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Orange is the New Black: Trailer για την 6η σεζόν

*
Το πορτοκαλί συνεχίζει να είναι εξίσου συναρπαστικό με το μαύρο για έκτη συναπτή χρονιά, στην δημοφιλή σειρά του Netflix το οποίο και δημοσίευσε το αντίστοιχο trailer. Στην επερχόμενη σεζόν του Orange is the New Black, τα δεδομένα έχουν ανατραπεί αφού προηγήθηκε μία εξέγερση στην φυλακή Litchfield, με αφορμή τον θάνατο της Poussey. Μετά από τρεις μέρες ανένδοτου αγώνα, οι τρόφιμοι αποκτούν τον έλεγχο των εγκαταστάσεων και γεύονται τους καρπούς της νίκης τους, αποδεχόμενες την λύτρωση και τον σεβασμό που τόσο αποζητούσαν. Τίποτα όμως δεν έρχεται χωρίς κόστος και έτσι όλες οι τρόφιμοι συγκεντρώθηκαν κακήν κακώς σε διάφορα λεωφορεία, με διαφορετικό προορισμό το καθένα. Μία εβδομάδα μετά, με το ξεκίνημα της νέας σεζόν, οι “κυρίες του Litch” θα εισαχθούν σε μία νέα φυλακή, όπου και θα γυρίσουν πάλι στο μηδέν. Θα πρέπει να ανταπεξέλθουν σε νέους κανόνες και στα παιχνίδια δύναμης μεταξύ των φρουρών και των παλιών τροφίμων, ενώ παράλληλα θα δοκιμαστούν φιλίες και θα προκύψουν νέες απρόσμενες συμμαχίες. Θα επιβιώσουν στο νέο περιβάλλον ή θα υποκύψουν στην πίεση των νέων συνθηκών; Το Orange is the New Black επιστρέφει στις 27 Ιουλίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*