Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Paradise City: Bruce Willis και John Travolta συνεργάζονται ξανά, 27 χρόνια μετά το Pulp Fiction

*
Bruce Willis και John Travolta θα συνεργαστούν σε κινηματογραφική ταινία, για πρώτη φορά μετά το Pulp Fiction. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Deadline, οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία Paradise City που έχει ήδη αρχίσει να γυρίζεται. Ο Willis θα παίξει το ρόλο ενός κυνηγού επικηρυγμένων που πρέπει να τα βάλει με τους εγκληματίες στην περιοχή της Hawaii και να φτάσει στον επικεφαλής τους, John Travolta, ο οποίος και δολοφόνησε τον πατέρα του. Στον πρωταγωνιστικό γυναικείο χαρακτήρα θα δούμε την ηθοποιό και μοντέλο Praya Lundberg. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει ο Chuck Russell (The Mask, The Scorpion King) και το concept μιλάει για κάτι που θα θυμίζει το Miami Vice. Μένει να δούμε πλέον πότε θα έχουμε τα πρώτα πλάνα, το trailer και την ανακοίνωση για την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*