Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Peacock: Άλλη μια πλατφόρμα streaming από το NBC

*
Άλλη μια πλατφόρμα video streaming έρχεται στην αγορά και έχει την ονομασία Peacock. Πρόκειται για το νέο εγχείρημα του NBCUniversal και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα πακέτα και τις τιμές τους, ωστόσο αυτά αναμένεται να γίνουν γνωστά τους επόμενους μήνες. Πάντως, το NBCUniversal έχει σημειώσει ότι εξέταζε εδώ και καιρό δύο ήδη πρόσβασης, είτε με διαφημίσεις, είτε χωρίς διαφημίσεις αλλά με συνδρομή. Σε ότι αφορά το περιεχόμενο που θα προσφέρει, ανακοινώθηκαν τα: reboot του Battlestar Galactica από τον δημιουργό του Mr. Robot, Sam Esmail, το Dr. Death με τους Alec Baldwin, Jamie Dornan και Christian Slater; Μια προσαρμογή του novel Brave New World με τη Demi Moore, ένα σόου με την ονομασία Armas de Mujer, καθώς και reboots των Saved by the Bell και Punky Brewster.

Στην πλατφόρμα θα υπάρχει και ο κατάλογος του NBC, όπως τα Parks and Recreation και το The Office, καθώς και επεισόδια των 30 Rock, Brooklyn Nine-Nine, Cheers, Everybody Loves Raymond, Frasier, Saturday Night Live, Will & Grace, King Of Queens και Married With…Children (Παντρεμένοι με παιδιά). Ακόμη, θα υπάρχουν εκπομπές με τους Jimmy Fallon, Seth Meyers, Lorne Michaels, Mike Schur, Ed Helms, Jada Pinkett Smith, Rashida Jones και Tracey Wigfield, ενώ θα δούμε και ταινίες από τις Universal Pictures, Focus Features, DreamWorks Animation και Illumination όπως τα Brokeback Mountain, Jaws, Mamma Mia!, The Breakfast Club και Shrek, μαζί με κομμάτια των franchises Bourne, Fast & Furious και Despicable Me.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*