Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Vue: Κατάργηση των Slim packages

*
Το τέλος των Slim packages για το PlayStation Vue ανακοίνωσε η Sony, κάτι που μοιραία σημαίνει κατάργηση του φθηνότερου πακέτου της υπηρεσίας. Τα Slim packages εμφανίζονταν σε περιοχές που η Sony δεν κατείχε τα δικαιώματα για τα τοπικά NBC, ABC και FOX, ρίχνοντας την τιμή του στα 30 δολάρια ανά μήνα. Πλέον αυτή η επιλογή καταργείται μιας και όλα τα πακέτα ξεκινούν από τα 40 δολάρια το μήνα. Εκπρόσωπος της Sony ανέφερε πως αυτή η σκέψη υπήρχε εδώ και καιρό μιας και υπήρχε η θέληση για να υπάρχει ενιαία τιμολογιακή πολιτική. Όσοι πάντως πρόλαβαν κάποιο από τα Slim packages μέχρι και τις 6 Ιουλίου, μπορούν να επωφεληθούν την τιμή των 30 δολαρίων για τρεις μήνες πριν χρειαστεί να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*