Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Promo trailer για το τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones

*
Το HBO δημοσίευσε το promo trailer για το τέταρτο επεισόδιο όγδοης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones. Όπως είναι λογικό, απευθύνεται σε όσους έχουν δει ήδη το τρίτο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκλε τη Δευτέρα. Jon, Dany και Arya, έχοντας θριαμβεύσει εναντίον του Night King, ετοιμάζονται να βαδίσουν προς το King's Landing. Βεβαίως η νίκη δεν ήρθε δίχως κόστος. Οι White Walkers κυριολεκτικά κομμάτιασαν το στρατό των Jon και Dany, ενώ όσοι επιβίωσαν νίωθουν φοβερό πόνο. Η αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια κορυφώνεται με κάθε νέο επεισόδιο και οι υποθέσεις για τις εξελίξεις, διαδέχονται η μία την άλλη. Οι μόνοι που γνωρίζουν το τέλος είναι οι συντελεστές της σειράς. Για την ώρα, σας αφήνουμε με το παρακάτω trailer και μην ξεχνάτε οτι το τέταρτο επεισόδιο θα προβλήθεί την Κυριακή 5 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Το τριτο επεισοδιο ηταν τρομερο...ειχε βεβαια κλασικα τις σεναριακες του ευκολιες(ή ανοησιες καλυτερα).Αυτο που με χαλασε μονο ηταν οτι SPOILER *********** η απειλη των walkers και του Night King ελαβε οριστικο τελος.Θα προτιμουσα μια υποχωρηση με βαριες απωλειες κι αυτο γιατι θεωρω οτι τα 3 εναπομειναντα επεισοδια ειναι πολλα για την καταληψη του θρονου οταν αφιερωθηκε μολις 1 για την μεγαλυτερη απειλη στον κοσμο.

      Οκ Game of Thrones λεγεται και οχι Walking Dead αλλα 3 επεισοδια για μια εγκυο και τον πειρατη της; :Ρ

*