Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reboot των ταινιών Transformers το Bumblebee

*
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η ταινία Bumblebee αποτελεί το το reboot των ταινιών Transformers. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανακοίνωση που πραγματποίησε η Hasbro, κατά τη διάρκεια του New York Toy Fair 2019. Η ταινία Transformers που λανσαριστηκε το 2007 και είχε σκηνοθετήσει ο Michael Bay αποτελούσε την πρώτη από τις πέντε ταινίες για το franchise. Πριν από ένα χρόνο, εμφανίστηκε το Bumblebee με σκηνθέτη τον Travis Knight και παραγωγό τον Michael Bay, που έκανε τους fans να αναρωτιούνται αν πρόκειται για spin-off ή reboot. Τελικά, ήρθε η επιβεβαίωση από πλευράς Hasbro περί reboot , κάτι που χαροποίησε το κοινό που θεωρεί ότι το ύφος της Bumblebee αλλά και ο σχεδιασμός της, βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτόν των robot. Τέλος, η Paramount Pictures έχει ήδη στα σκαριά το sequel της ταινίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*